måndag-fredag blev en kedja kring min fot

jag har tänk på en sak, alla har ett mål, en dröm och för att komma till det målet så finns det massa saker man måste göra. typ skolan eller massa småjobb kanske. och just nu så känns skolan jävigt lågprioriterad och jag får typ ångest av vetskapen att jag måste släpa mig dit, plugga och göra massa läxor för att sen gå hem och fortsätta plugga. jag vill bara sova, måla lite, kolla någon bra film och dricka mjölk hela dagarna. kanske fotografera lite om jag ska festa till det. inget annat. men för att komma till den punkten måste jag utbilda mig, jobba som en galning, spara massa pengar och sen kan jag göra det jag egentligen vill. men det kommer ju ta år innan jag kommer dit...men det är tydligen det som kallas livet var det någon som sa idag...
let's say lifestyle.

skor.

hittade btw ett par sjukt fina skor på nelly.com, vill ha! tror jag ska försöka få pappa att beställa dom(:

skola.

jag sitter i skolan och har så fett tråkigt. nu är det lunch och sen ellära, men jag kan inte göra något på elen för jag har en macbook. kul! men nog om det. idag har jag designat en header som jag ska använda till hemsidan jag ska göra, och jag är riktigt nöjd(: funderar på att använda den här, men är inte helt hundra än... men den känns väldigt zara och läraren sa att den var fin(:
zara frick 29/11-2010.

-

"och jag säger till dig, det var tur att du kom. jag har skyhöga krav och du är lagom."


lycka i människoformat

ser fram emot en kväll med min finaste fina sofie! hon är fan bäst och roligast och snällast! kommer bli en skön kväll framför några rullar film och godis(:
jag och sofie, slitna och fräscha på festival i sommras!♥

vinden har vänt

jag sitter nu och ler som aldrig förr. idag känner jag mig verkligen glad! hade en underbar kväll igår med min fina underbara bästis sofie, haft en bra dag i skolan och när jag kom hem möttes jag av min älskade hund som var på besök hemma. har även pratat med min pappa och det blir tydligen london 4/1. det är vad jag kallar en bra start på året! även vecka 8 väntar en resa men min pappa vill inte säga vart än...men jag har mina aningar(; tror och hoppas att veckan kommer fortsätta i samma goda anda som den började i(:


 jag tror jag är kär.


life.

jag börjar känna flytt igen efter en svacka, flera veckor lång. jag börjar känna att det är dags att plocka fram den gamla jag ett tag, dags att le och skratta, dags att se saker från den ljusa sidan och nu lovar jag mig själv att verkligen försöka. inga sura miner och inga hopplösa suckar. inget mer tänkande och ältande utan nu ser vi framåt och vi gör det med glädje.
nu vill jag blir kär och få dela min vardag med någon, få skratta i någons famn och få vakna upp utan att känna ånger. nu börjar det.
nu blir zaratown ett ställe av glädje.// zara frick, 21/11-2010.

stora beslut

jag trivs inte i livet. inte när man måste bestämma sig för massa saker hela tiden, varför kan man inte tycka båda ja och nej? jättekonstigt ju...


dgnhbfgh


,-.


sjuk.

idag är jag sjuk...fryser som en galning och har huvudvärk som om att det vore dagen-efter-ångest på gång. men jag har gjort en bra frukost och sovit länge, så nu ska jag bara ta det lugnt och försöka varva ner. och lyssna på petters asskickin' awesome låt längesen. den är så jävulskt bra så jag dör! petter är min hjälte!



"kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark, vi vandrar iväg utan att vidröra mark"

take me back!

jag vill tillbaka till emmabodafestivalen. där var allt möjligt och där fanns inga dömande blickar. allt var okej och allt var helt underbart. ålder var bara en siffra och kärlek var inget seriöst. det spelade ingen roll om man inte hade duschat på fem dagar eller legat med 8 brudar, man var ändå välkommen och önskad. jag vill tillbaka till blöta tält, konstant live-musik och smutsigt hår. jag vill tillbaka till känslan av att vakna klockan 08.13 och kolla sig omkring, upptäcka att man faktiskt hamnade i rätt tält men att man definitivt inte var ensam...den underbara, älskvärda känsla av att leva bekymmerslöst. det var fem dagar i en smutsig himmel som passar mig helt prefekt. det är allt jag kräver.
underbara emmabodafestivalen!

mr. oskar linnros

han gör det igen och han gör det med bravur. oskar linnros är hetast i Sverige och han är det med stil. ikväll såg jag honom för andra gången live och det var överfett första gången på malmö festivalen, men nu...han tar livemusik till oanade höjder. det är helt obeskrivligt hur fantastiskt det är. jag hade kunnat leva på det.


och nu plötsligt, fick livet en mening.

-

ögonen svider av saltet efter tårarna.



försvinna.

ibland vill jag inget annat än försvinna. regniga höstkvällar, högljudda sommarnätter och ljusa vårtimmar. mitt i allt det glada och lyckliga så känner jag ändå känslan, en längtan som längtar bort. bort från denna staden, den platsen. och vad har jag som håller mig kvar? ingenting. men ändå sitter jag här, kvar på samma plats som jag startade på. inget har förändrats förutom jag. det är jag som växt ifrån allt det här. men jag vågar inte slå mig loss. jag hade kunnat skylla på min ålder, men jag är inte sån. har aldrig varit, men kanske blir. men jag behöver det, nu. jag vill här ifrån, till ett ställe, en plats som är ny.
allt är som det alltid varit. pappa är borta, mamma är borta, bror är borta och syster är liten. sitter och lyssnar på min välorganiserade playlist (rollin' pop!) vill känna. fingrarna orkar knappt skriva orden jag skriver. livet vill nog inte att jag ska trivas.

RSS 2.0