.

No one's laughing at God when they're saying their goodbyes





the day of today.

hallå bloggen!
idag hade jag bara kort dag i skolan, gött! och nu har hösten även hösten flyttat in i min värld, det är lite jobbigt, men mest mysigt! jag älskar hösten med allt den medför. mysiga filmkvällar, halsdukar och varm choklad. underbart. och nu hoppas jag på en lika grym höst som jag hade en sommar, för sommaren var maxad!


//ta mig tillbaks. // rom 2010.

ord.

//det här med ord är svårt, man tänker en massa saker hela tiden, men när det ska ut så blir det lätt fel. så oerhört fel. det vill man inte. men ord är också något bra, något fint. ord kan vara så vackra, där det står så ensamt på ett papper. inget annat än ord kan få en att må så bra, men samtidigt så dåligt. ord kan göra dej glad och ledsen. det kan vara lätt med ord ibland, men det är också svårt. mest svårt.//


-

"when the rain is blowing in you face and the whole world is on your case, I could offer you a warm embrace, to make you feel my love. when the evening shadows and the stars appear and there is no one there to dry your tears, I could hold you for a million years, to make you feel my love."

        -bob dylan- make you feel my love.

då var man med blogg.

då sitter jag här igen, framför min dator och bloggar. vi kommer nog bli bästisar, du och jag bloggen.

RSS 2.0