010/011

sista dagen på året, nyårsafton, brorsans födelsedag, happy ending... jag har nyss målat naglarna, helt själv! det är första gången jag lyckas med det(: och snart ska jag hoppa in i duschen, trycka i mig en panpizza och klä på mig den nyinköpta kjolen och dra på mig en tisha och springa över till min fina bästis. och jag jobbar på en nyårs playlist, det är svårt att hitta de bästa låtarna, med tanke på att vi dansade till grym musik förra året...
let's just dance in the dark.

tatueringar

http://weheartit.com/

sprickor blev hål i fasaden

jag hade en mycket trevlig eftermiddag tillsammans med min finast sofie, vi fikade, spikade planerna inför nyår och mellandags shoppade. och imorgon så blir den Sex And The City-maraton och bästis-julafton med sofie och olea. och för övrig så har jag spenderat kvällen med underbara Daniel Adams-Ray i öronen och han får en självklar och åtråvärd plats på min fantastiska spellista rollin' pop! som ni borde lyssna på(:

hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.

en vän är en vän hur taskigt livet än gått

sitter som vanligt i sängen bland alla kuddar, men är lite gladare än vanligt. håkans senaste, 2 steg från paradise, bränns över från cd till iTunes, min finaste hjärtis stjärtis ligger och dreglar bredvid mig och brorsan sitter i soffan och spelar lite musik. och om en timme ska jag möta min fina sofie för en fika och lite skratt!
freakin' love it!

-



Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”. Lite kunskap bakom ”jag vet inte”. Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte” och lite smärta bakom ”det är lugnt”.

word!


morgontanke.

livet är vackert, livet är verkligen vackert. jag trivs i livet, i tillvaron. allt flyter på och jag bara svävar med. jag vill alltid känna såhär, alltid vara glad.

jul?

hej kompis. förlåt om jag glömt dig i några dagar, har varit lite upptagen. plugg, jobb och sömn är mitt liv just nu...men nästa vecka så tror jag att alla kurser i skolan slutar, göttans! då ska jag ta det lugnt och varva ner. åka hem till bästkusten och öppna julklappar och käka god mat. sen fira nyår med mina fina vänner och åka till london. jag har en grym månad framför mig och jag älskar det. men först måste jag kämpa mig igenom den stundande veckan som innebär två uppsatser, ett prov, tre dagars jobb och sen avslutar jag den med mina finaste på SF och lussevaka! men det är bara härda ut och jag har lovat mig själv att inte shoppa ett enda plagg förens jag är färdig! vilket borde bli på torsdag eftermiddag, men jag får nog hålla mig tills nästa tisdag. jag ska klara det! nu måste jag fortsätta med min energiuppsats som jag vill strypa... vi hörs!(:

photoshop-CS5

har börjat pilla lite i photoshop på riktigt nu och jag älskar det. det är sjukt kul att verkligen veta hur man ska göra, och faktiskt bli nöjd över resultatet.

RSS 2.0